host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Industri pålægsmaskine og terningsskærer

Hos Nemco råder vi over et bredt udvalg af maskiner til at terne, slice og rive. Igennem årtier har Nemco, i samarbejder med vores leverandører, leveret og installeret slicer og ternere til de danske fødevareproducenter. Vores brede sortiment af maskiner, gør Nemco i stand til at imødekomme ethvert tænkeligt produktkrav. Uanset om I skal slice tyndt pålæg, kød på frost, kød med ben, terne skinke, rive ost eller noget helt andet, så har Nemco en industrislicer eller industriterner til opgaven.

Industri pålægsmaskine i verdensklasse
Nemco er eneforhandler af kød skæremaskine fra Schiwa – tysk kvalitet i verdensklasse. Ingen slicer på markedet kan matche Schiwa når det kommer til hastighed, præcis og skæreevne. En Schiwa skæremaskine leveret og installeret af Nemco kan skære papirstynde skiver, og er et oplagt valg til at slice pålæg, topping eller ost. Maskinen er robust og en sand arbejdshest, og kræver minimal eftersyn. Kniven er af den højeste kvalitet, og holder sig skarp længe.
En slicer fra Schiwa er ligeledes udstyret med en præcis vægt, som giver jer muligheden for at anvende sliceren som en portion cutter – perfekt til afvejet pakker af pålæg, ost eller lignende.

 

Vertikal og horisontal slicer
Nemco har indgået samarbejde med den italienske producent Grasselli, som råder over et bredt udvalg af slicer til industrien. Grasselli har igennem fokuseret udvikling produceret en ny generation af kødslicer af absolut højeste kvalitet, med stor alsidighed, hurtige håndtering og høj brugervenlighed.
En slicer produceret af Grasselli kan skære dit produkt vertikalt, horisontalt eller i strips, og anvendes i dag af førende producenter overalt i Europa.
Slicerne er eftertragtet blandt producenter af kød, fjerkræ og fisk, pga. maskinens præcise snit, konkurrencedygtige pris og innovative opbygning. En slicer fra Grasselli er let at skille og samle, med direkte adgang for rengøringspersonale.

 

Hårdført slicer og terner fra Holac
Igennem mange år har Nemco og Holac haft et dybdegående partnerskab, og en maskine fra Holac er eftertragtet overalt i fødevareindustrien. Holacs brede program af slicer og terner gør dem til en eftertragtet producent for store som små fødevareproducenter, hvor deres maskiner er at finde i catering og food service virksomheder og storproducenter af kød.
Holac producerer holdbare og robuste slicer, produceret i stærke materialer. Dette gør Holac til det oplagte valg, hvis der skal slices frossen kød eller kød med knogler. Uanset hvor hårdført et produkt du putter i en Holac-slicer, skal maskinen nok skære det i skiver.
Foruden de eftertragtede slicer, råder Holac over et bredt program af ternere til fødevareindustrien. Holac har udstyret deres ternere med et innovativt system af knive, som giver dig mulighed for at terne i mange dimensioner, så netop dine krav til størrelse kan indfries problemfrit.

Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og høre mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov.

Kontakt os

Tak for din besked - vi vender retur hurtigst muligt