host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Tilberedning af fødevare med kogeanlæg og industri friture

Nemco råder over et bredt og alsidigt program af maskiner til optøning og tilberedning. Vi har leveret og installeret maskiner til tilberedning og temperaturkontrol igennem årtier, og vi har opbygget dybdegående ekspertise inden for tilberedning af fødevare. Vores produktsortiment omfatter alt fra kogeanlæg og varmluftsteger til teflonsteger og fritureanlæg.

Kontakt os

Tak for din henvendelse, du hører fra os hurtigst muligt.

Hav en god dag.

Præcis varmebehandling øger produktkvaliteten
Med en tilberedningsmaskine fra Nemco, giver du dig selv de bedste forudsætninger for et godt slutprodukt. Nemco leverer teknik og maskiner til tilberedning fra absolut øverste hylde, og som eneforhandler af både Vemag og Alco, kan vi imødekomme alle typer af tilberedning.
Nemco har leveret kogeanlæg til sous vide, teflonsteger til kød og grønsagsstegning, klimaovne til pølse og pålægsproduktion og meget mere. Når I samarbejder med os, får I adgang til mange års erfaring inden for spegning, stegning og kogning af fødevare, og vi kan sammen finde en løsning, som giver jer det absolut bedste slutprodukt – hver gang.

Kvalitet kogeanlæg
Vores kogeanlæg er præcise, robuste og driftssikre, som sikre høj produktionskapacitet og lave omkostninger. Sous vide tilberedte fødevare giver nye muligheder inden for fødevareproduktion, og med et kogeanlæg fra Nemco, kan du skabe nye højder for smag og konsistent ved hjælp af præcis varmetilberedning. Vi har et bredt sortiment af kogeanlæg, der sikre dig den bedste løsning til dine behov.

Effektiv stegning med vores industri friture
Vores stegemaskiner er alsidige og giver produktet et ensartet naturligt look. Vi forhandler kvalitets industri friture, der sikre dine fødevare den perfekte tilberedning. Det er vigtigt at ens fødevare får den rette tilberedning, så ens produkter er velsmagende overfor ens kunder. Derfor må man aldrig gå på kompromis med kvaliteten når du skal vælge din stegemaskine, Vores lineær frituresteger sikre minimal brug af olie, uden at sætte produktkvaliteten på spil. Hos Nemco har vi et bredt sortiment af industri friture, hvilket betyder at vi nemt kan finde den tilberedningsmaskine der passer til netop dine behov.

Industriovn fra Alco sikre kvaliteten af dine fødevare
Nemco giver alle muligheder for tilberedning; bagning, grill, friture, stegning, dampning og meget mere. Nemcos serie af ovne og stegesystemer fra Alco, kan imødekomme alle krav til kapacitet, kvalitet og ensartethed. Vores spiralovne er en unik løsning til bageri. En energivenlig ovn, som minimerer behovet for plads i produktionslokalet. Vores bæltegrill giver tilberedning af kød ny betydning, med enormt præcis temperaturkontrol og –sensitivitet.

Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og høre mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov.