host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Paneringsmaskine og Injector

Nemco har i over 50 år hjulpet danske fødevareproducenter med at producere fødevare i verdensklasse. Om end det handler om at gøre kødet mørt, marinere eller panere, er Nemco klar til at hjælpe jer med at nå jeres mål hvad angår produktkvalitet.
Hos Nemco råder vi over et bredt udvalg af maskiner, som kan øge kvaliteten af forædlet kødprodukter – herunder injector, tenderizer og paneringsmaskiner.

Indsprøjtningsmaskine til industriproduktion
Nemco råder over en række muligheder, hvis du skal mørne dine kødprodukter. For at succesfuldt mørne kød, skal produktet behandles med præcision og omhu. Derfor forhandler Nemco udelukkende injector og tenderizer af højeste kvalitet.
Igennem et langvarigt samarbejde med Henneken, har Nemco opbygget et gennemgribende kendskab til vigtigheden af præcis og korrekt indsprøjtning i kød, fisk og fjerkræ. Dette er nøglen til høj og sikker fødevarekvalitet og et perfekt slutprodukt. En indsprøjtningsmaskine fra Henneken er innovativt udviklet, med fokus på høj hygiejne, rengøringsvenlighed og adaptiv ydeevne – så dine krav altid kan indfries.

Maskiner som skaber mørt kød
Uafhængigt af det enkelte produkt, kræver det stor viden og præcision at gøre sejt kød mørt. Med en tenderizer leveret og installeret af Nemco, vil det lykkes hver gang. Mange populære produkter i Skandinavien kræver mørt kød, og med en tenderizer fra Alco, kan du sikre dig et fejlfrit resultat hver gang. Maskinerne er specielt udviklet til vedvarende og sikker drift, og kører uden udsving dag efter dag. En god tenderizer er ofte en overset følgesvend i produktionen af kvalitetskød.
Nemco har leveret maskiner til at skabe mørhed i slutproduktet i årtier, i en testet og prøvet industri, hvor intern optimering ofte er nøglen til succes.

Bredt sortiment af paneringsmaskiner
Uagtet om du skal panere fiskefilet en dag om ugen eller hele paller per dag, har vi en paneringsmaskine fra absolut øverste hylde. Vores paneringsanlæg fra Alco er innovativt udviklet, med øje for økonomisk produktion uden at sætte produktkvaliteten på spil. På den måde får du det bedste slutresultat på den mest økonomisk forsvarlige måde.
Skal du producere nuggets, fiskefillet, schnitzel, gordon bleu, fiskepinde eller noget helt andet, vil en paneringsmaskine fra Alco give dig de bedste forudsætninger, for at nå dagens mål hver dag.


Kontakt Nemco
Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og høre mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov, du har til en paneringsmaskine, indsprøjtningsmaskine eller tenderizer.

Kontakt os

Tak for din besked - vi svare altid hurtigt tilbage. God dag