host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Industrikøleskab og frysesystem

Korrekt temperaturhåndtering er altafgørende for slutproduktet for enhver fødevareproduktion. Nemco har et bredt udvalg af højkvalitets industrikøleskab og industrifryseskab, som giver dig garanti for et tilfredsstillende produkt hver gang. Vores maskiner er hurtige, effektive og hygiejniske i deres håndtering af fødevare, med sikker og præcis temperaturstyring.

Hurtig og præcis køling og frysning
Nemco forhandler industrifryseskabe til lynfrysning og lynkølning. Hurtigt og effektivt nedkøling øger produktkvaliteten markant. Produktet holder på sin væske, som øger smag og tekstur og giver øget holdbarhed. Som eneforhandlere af både Vemag og Alco, har Nemco en bred produktportefølje til køl eller frys fødevare, der gør nedkøling til en naturligt integreret del af produktionslinjen.
In-line industriteknologi af køl og frys, gør temperaturkontrol en naturlig integreret del af værdikæden. Et industrikøleskab eller industri fryser fra Nemco er tilpasningsdygtigt i forhold til både dine produkter og din produktionstid.

Kvalitets industrifryseskab
Hos Nemco har vi et stort udvalg af frysesystemer, der sikre kvaliteten af dine fødevare. Vores sortiment tilbyder industrifryseskabe i særklasse, der nemt og effektivt fryser dine fødevarer, så det holder på væsken og teksturen, så du altid vil opnå et perfekt resultat. Uanset hvilket frysesystem du vælger, er du garanteret en høj kvalitet, perfekt opbevaring og ikke mindst en god hygiejne.

Kølesystemer til fødevareindustrien
Nemco tilbyder de perfekte løsninger til industrikøling. Vi har et bredt sortiment af effektive og pålidelige industrifryser og kølesystemer, der køler dine fødevare på en naturlig måde. Med vores køleanlæg sikre vi den perfekte temperaturregulering, der er med til at give dine fødevare den rette temperatur.

Effektiv løsning med en spiralfryser eller spiralkøler
Med en spiralfryser eller spiralkøler fra Nemco, er pladsbehovet for grundige afkølings- eller frysesystemer minimalt. Spiralkøling er enormt effektivt, og der er taget stort hensyn til pladsforbrug. En spiralfryser eller -køler er let integreret og let anvendelig, og kører uden stop dagen lang.
Nemco har leveret innovative løsninger til temperaturstyring i årtier, og igennem et stærkt samarbejde imellem kunden og vores projektafdeling, sikre vi altid grundigt arbejde med gode resultater.

Kontakt Nemco
Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og høre mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov du har til et industrikøleskab eller industrifryser.

Kontakt os

Tak for din besked. Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt.

God dag.