host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Tumbler til optøning, tumbling og massering fra Henneken, Tyskland

Nemco forhandler Henneken tumblere i absolut topkvalitet. Samarbejdet mellem Nemco og Henneken er baseret på rådgivning og opbygning af optimale tumbler-processer, hvilket netop har givet Henneken deres renommé som den førende producent i verden.

Henneken bygger tumblere i alle størrelser fra 650 til 12.000 liter. Tumblerne er fleksible og gør det muligt at tumble produkter indenfor eksempelvis rødt kød, hvidt kød, fjerkræ og grøntsager.

Fleksible vakuumtumbler
Enkel og innovativ tumbling giver dig et slutresultat i særklasse. Vakuumtumblerne er udviklet med et interval af rotationer fra 0,5 – 10 omdrejninger pr. minut. Maskinen kan dermed indstilles præcis efter dine behov, og imødekomme ethvert produkts robusthed og følsomhed. Endvidere kan de fleksible og anvendelige vakuumtumblere fås med eller uden køling og/eller afrimningsenhed, til produktioner med fokus på temperaturkontrolleret fødevarer.

Hos Nemco tilbyder vi kvalitets vakuumtumbler
Vakuumtanken gør processen skånsom overfor produktet, og vakuumtumbleren er endvidere udstyret med diagonale finner, der sikrer at hele produktet dækkes og behandles. Vakuumtrykket er ligeledes med til at sikre, at kødet eller grønsagerne ikke taber deres naturlige saft, og giver dermed et mørt og saftigt slutprodukt. Med vores tumblere og blandingsmaskiner er der sammenhæng mellem pris og kvalitet. Maskinerne er udviklet med hensyn til både det tekniske personale og driftspersonale, og uden at fjerne fokus fra slutproduktet.

En Henneken vakuumtumbler er let at håndtere og servicere og har altid fødevarekvalitet som det absolutte målepunkt. Maskinerne er udstyret med et indbygget vægtsystem, og med to åbninger er maskinen brugbar i in-line produktion.

Stort udvalg af vakuumtumblere hos Nemco
En tumbler fra Nemco er altafgørende, når fødevarer skal krydres, marineres, saltes eller lages. Vakuumtumbleren masserer marinaden eller lagen dybt ind i produktet og massagen giver et ensartet udseende. Hos Nemco har vi altid et stort udvalg af vakuumtublere og blandingsmaskiner, hvilket sikrer, at du altid kan finde den maskine der passer til netop dit behov.

Kontakt Nemco
Kontakt Nemco for at høre mere om vores brede sortiment af vakuumtumblere og blandingsmaskiner.

Kontakt os

Tak fordi du har taget kontakt til Nemco, du hører fra os snarest - hav en god dag