host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Vakuumtumbler

Nemco forhandler vakuumtumblere i absolut topkvalitet, produceret af den anerkendte tyske producent Ferdinand Henneken GmbH. Samarbejder imellem Nemco og Henneken er langt, og det dybe kendskab vi har opbygget til Henneken-tumbler, har været til stor gavn for vores kunder.

Fleksible vakuumtumbler
Enkel og innovativ tumbling giver dig et slutresultat i særklasse. En tumbler eller blandingsmaskine fra Henneken er udviklet til at håndtere alle typer af produkter, herunder kød, fjerkræ, fisk, grønsager og meget mere. Vakuumtumblerne er udviklet med et interval af rotationer fra 0,5 – 10 omdrejninger. pr. min. På den måde kan maskinen indstilles præcis efter dine behov, og imødekomme ethvert produkts robusthed og følsomhed. Endvidere kan de fleksible og anvendelige vakuumtumblere fås med eller uden køling og/eller afrimningsenhed, til produktioner med fokus på temperaturkontrolleret fødevare.

Hos Nemci tilbyder vi kvalitet vakuumtumbler
Vakuumtanken gør processen skånsom overfor produktet, og vakuumtumbleren er endvidere udstyret med diagonale finner, der sikre at hele produktet dækkes og behandles. Vakuumtrykket er ligeledes med til at sikre, at kødet eller grønsagerne ikke taber deres naturlige væsker, og dermed giver et mørt og saftigt slutprodukt. Med vores tumblere og blandingsmaskiner er der lighed mellem pris og kvalitet. Maskinerne er udviklet med hensyn til både det tekniske personale og driftspersonale, uden at fjerne fokus fra slutproduktet. En Henneken vakuumtumbler skal være let at håndtere og servicere, og samtidig have fødevarekvalitet som absolut milepæl. Maskinerne er udstyret med et indbygget vægtsystem, og med to åbninger er maskinen brugbar i in-line produktion.

Stort udvalg af vakuumtumbler hos Nemco
En tumbler fra Nemco er altafgørende, når fødevare skal krydres, marineres, saltes eller lages. Vakuumtumbleren masserer marinaden eller lagen dybt ind i produktet og massagen giver et ensartet udtryk. Hos Nemco har vi altid et stort udvalg af vakuumtubler og blandingsmaskiner, hvilket sikre at du altid kan finde den maskine der passer til netop dit behov.

Kontakt Nemco
Kontakt Nemco for at høre mere, om vores brede sortiment af vakuumtumbler og blandingsmaskiner.

Kontakt os

Tak fordi du har taget kontakt til Nemco, du hører fra os snarest - hav en god dag