host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Industri kødhakker, Mikseranlæg og emulgeringsmaskine

Nemco leverer, installerer og servicerer til perfektion, og vi forhandler det bredeste sortiment af industri kødhakker, mikseranlæg og emulgeringsmaskiner i Skandinavien. Arbejder du med skrøbelige fødevare, som kræver skånsom og omhyggelig forarbejdning, eller er dine produkter hårdføre og svære at nedbryde, så har vi en hakkemaskine, der kan klare opgaven. Nemcos industri kødhakkere er de mest hårdføre på markedet, der er i stand til at håndtere alt fra fersk til frosset kød og spæk til ben og knogler. Intet er for hårdt til vores hakkemaskine til kød – industriens førende arbejdshest.

Eneforhandler af industri kødhakker og mikseranlæg
Nemco er eneforhandler af industri kødhakker, mikseranlæg og emulgeringsmaskiner fra scansteel foodtech. De dansk produceret maskiner er verdensførende inden for forarbejdning af kød, fedt, fjerkræ og fisk. Første led i forædling af fødevare starter ofte med en maskine fra Nemco – og her er vores kødhakker, mixer eller emulgeringsmaskine eftertragtet.


Høj kvalitet af Industri kødhakker og mikseranlæg
Vores fødevaremaskiner er omhyggeligt opbygget i rustfrit stål, udstyret med støjsvage men yderst kraftfulde motorer. Vores hakker, mixere og emulgeringsmaskiner kan, efter ønske, udstyres med indbygget vægtsystem, temperaturkontrol til både køl og varme, vanddoseringssystem og dampkontrol, og meget mere.
Vores fødevaremaskiner er omhyggeligt opbygget i rustfrit stål og er udstyret med kraftfulde motorer, der samtidig er yderst støjsvage. Vores industri kødhakker, mixeranlæg og emulgeringsmaskiner kan du selv være med til at designe lige efter dit behov. De kan udstyres med indbygget vægtsystem, temperaturkontrol til både køl og varme, vanddoseringssystem og dampkontrol, og meget mere.

Stort udvalg af kødhakker, mixeranlæg og emulgeringsmaskine
Hos Nemco har vi et stort udvalg af maskiner til fødevareindustrien. Vi har et solidt udvalg af hakkemaskiner til kød, både fersk og frosset kød. Vores udvalg omfavner hele fødevareindustrien, så du altid finder den kødhakker eller mikseranlæg der passer til din virksomhed. Vores mange års erfaring har givet os et stort indblik i hvilke løsninger, der er effektive for fødevareindustrien. Vi ved derfor at du som bruger kan have vidt forskellige behov alt efter størrelsen på din virksomhed. Derfor har vi både mindre praktiske industri kødhakker, der passer perfekt til et bord eller lignende og så har vi også de helt store modeller til de store køkkener.


Kontakt Nemco for at høre mere, om vores brede sortiment af industri kødhakker, mixeranlæg og emulgeringsmaskiner.

Kontakt os

Tak skal du have.