host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

scansteel industri kødhakker, blande- og mikseranlæg samt emulgeringsmaskine

Nemco leverer, installerer og servicerer det bredeste sortiment af kødhakkere, blande- og mikseranlæg samt emulgeringsmaskiner på det nordiske marked. Nemcos anlæg og koncepter indenfor produktforberedelse, eksempelvis benknusning, hakning, blande- og miksning er mange, og vi har en løsning samt et layout til alle opgaver.

Vores anlæg hører til blandt markedets mest avancerede, om det så er mindre anlæg til den mellemstore virksomhed eller store industrianlæg til den absolut tungeste industri.

Arbejder du med skrøbelige fødevarer, som kræver skånsom og omhyggelig forarbejdning, eller er dine produkter hårdføre og svære at nedbryde, så har vi en hakkemaskine, der kan klare opgaven. Nemcos industri kødhakkere er de mest hårdføre på markedet, der er i stand til at håndtere alt fra fersk til frosset kød og spæk til ben og knogler. Intet er for hårdt til vores hakkemaskine til kød – industriens førende arbejdshest.

Eneforhandler af industri kødhakker og mikseranlæg
Nemco er eneforhandler af industri kødhakkere, mikseranlæg og emulgeringsmaskiner fra scansteel foodtech. De dansk producerede maskiner er verdensførende inden for forarbejdning af kød, fedt, fjerkræ og fisk. Første led i forædling af fødevarer starter ofte med en maskine fra Nemco – og her er vores kødhakker, mixer eller emulgeringsmaskine eftertragtede.

Høj kvalitet af industri kødhakker og mikseranlæg
Vores fødevaremaskiner er omhyggeligt opbygget i rustfrit stål, udstyret med støjsvage men yderst kraftfulde motorer. Vores hakkere, miksere og emulgeringsmaskiner kan, efter ønske, udstyres med eksempelvis indbygget vægtsystem, temperaturkontrol til både køl og varme, vanddoseringssystem og dampkontrol.

Stort udvalg af kødhakker, mikseranlæg og emulgeringsmaskine
Hos Nemco har vi et stort udvalg af maskiner til fødevareindustrien. Vi har et solidt udvalg af hakkemaskiner til både fersk og frosset kød. Vores udvalg favner hele fødevareindustrien, så du altid finder den kødhakker eller det mikseranlæg, der passer til din virksomhed. Vores mange års erfaring har givet os et stort indblik i hvilke løsninger, der er effektive for fødevareindustrien. Vi ved derfor, at du som bruger kan have vidt forskellige behov alt efter størrelsen på din virksomhed. Sortimentet spænder fra de mindre og praktiske industri kødhakkere, der passer perfekt til et bord eller lignende, til de helt store modeller til de store køkkener.

Kontakt Nemco for at høre mere om vores brede sortiment af industri kødhakkere, mikseranlæg og emulgeringsmaskiner.

Kontakt os

Tak skal du have.