host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Afsværingsmaskine og afhindemaskine fra Grasselli og trimmer fra Bettcher

Nemco råder over et bredt sortiment af afsværingsmaskiner, afhindemaskiner og Whizard trimmemaskiner. Vi har leveret kvalitetsprodukter til slagterier, fiskeindustri og fjerkræsproducenter i Norden i mere end 45 år, og har et gennemgående kendskab til håndtering og behandling af fødevarer. Hos Nemco accepterer vi kun de bedste produkter og samarbejder derfor med Bettcher Industries og Grasselli, som er to producenter der begge dominerer indenfor deres forretningsområder.

Bettcher Industries
Nemco råder over et bredt sortiment af Bettcher Whizard trimmemaskiner. Vi foretager alle operationer og rådgivning af trimning, benpilning samt klippefunktioner med Bettcher sakse til slagterier, fiskeindustri, fjerkræsproducenter samt den øvrige fødevareindustri.

Nemco har været forhandler af Bettchers sortiment i mere end 50 år.

Grasselli
Nemco er forhandler af Grassellis topprofessionelle program til at afhinde, afsværing, samt slicing.

Grassellis NAB-serie af afsværingsmaskiner er brugervenlige og lette at rengøre. Maskinerne er en sand arbejdshest indenfor industrien og kører problemfrit. En fuldautomatisk afsværer til in-line produktion udstyret med et hydraulisk system, giver dig en perfekt balance mellem udbytte og kvalitet, uanset hvor sart et produkt du arbejder med.

Afsværingsmaskiner og afhindemaskiner fra Grasselli, Italien
Grasselli er italiensk design og udvikling i topklasse. Når man skal afsvære eller afhinde sine produkter, er udbyttet den vigtigste faktor for en god investering, og her er Grasselli kompromisløs. Maskinerne er adaptive til de enkelte produkter og efterlader altid et ensartet produkt. Afhindemaskiner kan være farlige maskiner, men Grasselli har udviklet et let og simpelt system, med et stort fokus på personlig sikkerhed for operatøren – uden at gå på kompromis med produktionstid og produktkvalitet. Ved hjælp af det patenteret CLO og WLO sikkerhedssystem, er faren for arbejdsskader elimineret i den nye MS-serie fra Grasselli. Maskinen er udstyret med en tandvalse, som fjerner membranen eller hinderne på kødets yderside, og efterlader et rent og flot stykke kød, fjerkræ eller fisk.

Trimmer fra Bettcher, USA
Bettcher er opfinderen og udvikleren af den anerkendte Whizard-kniv – et trimmer håndtag der har revolutioneret svineslagterierne. Den nye serie af Quantum Flex trimmer fra Bettcher er allerede den foretrukne kniv blandt ledende industrislagterier i hele verden.

Vi anbefaler at du køber det bedste fra starten og undgår billige kopier, hvor reservedele slides i bund på et dagligt plan. Trimmerne er let anvendelige, robuste og hårdføre. Knive, kabler og motorer er udviklet i lette materialer, og er skånsomme over for operatøren. Alle reservedele er lavet i kvalitetsmaterialer, der sikrer lang holdbarhed på selv de mest udsatte sliddele, og bringer omkostningerne helt i bund, hvilket sikrer jer et lavt forbrug af reservedele og holder knivene hvor de hører hjemme – i produktionen – og ikke på værkstedet.

Kontakt Nemco
Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og hør mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, der imødekommer netop dine behov til en afsværingsmaskine, afhindemaskine eller en trimmer.

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt - hav en god dag.