host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Afsværingsmaskine, afhindemaskine og trimmer

Nemco råder over et bredt sortiment af afsværingsmaskiner, afhindemaskiner og whizard-trimmer. Nemco har leveret kvalitetsprodukter til de danske slagterier, fiskeindustrien og fjerkræsproducenter i over 45 år, og har et gennemgående kendskab til håndtering og behandling af fødevare. Hos Nemco accepterer vi intet mindre end de bedste produkter. Derfor har vi indgået et samarbejde med Bettcher Industries og Grasselli, som er to producenter der dominerer deres forretningsområder.

Afsværingsmaskiner og afhindemaskiner fra Grasselli
Grasselli er italiensk design og udvikling i topklasse. Når man skal afsvære eller afhinde sine produkter, er udbyttet den vigtigste faktor for en god investering, og her er Grasselli kompromisløs. Maskinerne er adaptive til de enkelte produkter, og efterlade altid et ensartet produkt. Afhindemaskiner kan være farlige maskiner, men Grasselli har udviklet et let og simpelt system, med et stort fokus på personlig sikkerhed for operatøren – uden at gå på kompromis med produktionstid og produktkvalitet. Ved hjælp af det patenteret CLO og WLO sikkerhedssystem, er faren for arbejdsskader elimineret i den nye MS-serie fra Grasselli. Maskinen er udstyret med en tandvalse, som fjerner membranen eller hinderne på kødets yderside, og efterlader et rent og flot stykke kød, fjerkræ eller fisk.
Grassellis NAB-serie af afsværingsmaskiner er brugervenlige og lette at rengøre. Maskinerne er en sand arbejdshest inden for industrien og kører problemfrit dagen lang. En fuldautomatisk afsværer til in-line produktion udstyret med et hydraulisk system, giver dig en perfekt balance mellem udbytte og kvalitet, uanset hvor sart et produkt du arbejder med.

Trimmer fra Bettcher
Bettcher er opfinderen og udvikleren af den anerkendte Whizard-kniv – et trimmerhåndtag som har revolutioneret svineslagterierne. Den nye serie af Quantum Flex trimmer fra Bettcher er allerede den foretrukken kniv blandt industrilederne i hele verden. Køb det bedste fra starten og undgå billige kopier, hvor reservedele slides i bund på et dagligt plan. Trimmerne er let anvendelige, robuste og hårdføre. Knive, kabler og motorer er udviklet i lette materialer, og er skånsomme over for operatøren. Alle reservedele er lavet i kvalitetsmaterialer, og sikre lang holdbarhed på selv de mest udsatte sliddele. Dette bringer omkostningerne helt i bund og sikre jer et lavt forbrug af reservedele og holder knivene hvor de hører hjemme – i produktionen og ikke på værkstedet.

Kontakt Nemco
Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og høre mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov til en afsværingsmaskine, afhindemaskine eller en trimmer.

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt - hav en god dag.