host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Vakuumfylder

Nemco har forhandlet Vemag siden begyndelsen. I mere end 50 år, har givet den danske fødevareindustri produkter fra den verdensførende tyske producent Vemag. Vakuumfylderen er Nemcos grand-old man, flagskibet for vores produktudvalg.

Fødevareproduktion med en vakuumfylder
Produktion af pølser, hakkekød, suppe, brød, mejeriprodukter og meget mere, kræver blid og præcis håndtering af produktet, for at give den bedste slutresultat og højeste udbytte. En vakuumfylder fra Nemco er adaptive og alsidig, og kan imødekomme alle produktionens håndteringskrav. Testet og prøvet igennem årtier, har resulteret i kvalitet second-to-none.
Vakuumhåndtering af fødevare er en essentiel for høj fødevarekvalitet og en rentabel produktion. Nemco har lange samarbejder overalt i Skandinavisk fødevareproduktion, med vakuumfylder leveret og serviceret igennem årtier. Vi kender maskinen helt igennem, og hjælper altid jer med at holde produktionen så effektiv som muligt. Uagtet om vakuumfylderen bruges til bageri, kød, konfekt, slik, sovs eller supper, kommer vi slidtag og nedsat effektivitet i forkøbet.
Nemco tilbyder gode serviceaftaler, der giver dig sikkerhed for maksimal ydeevne hver dag.

 

Vakuumfylder til alle behov
Nemco har leveret og installeret maskiner og fylder til fødevareindustrien i et halv århundrede, og vi kan imødekomme ethvert behov for vakuummaskiner til kød, fjerkræ, fisk, grønsager, dej og brød, ost eller petfood. Vi har leveret vakuumfylder til de største danske fødevareproducenter til den lille slagter på hjørnet, og vores brede sortiment har gjort vores vakuumfylder til markedsførende i Skandinavien. Vi har kapacitet til grundig installation og servicering af maskinen, så den altid performer til absolut topkarakter, og alt vores teknisk personale oplæres i Vemag – en grundsten i Nemco.

 

Kontakt os

Tak for din besked - vi vender retur hurtigst muligt.