host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Vemag pølsesprøjte, pølsestopper og portioneringsmaskine

Nemco har samarbejdet med tyske producent Vemag, siden vi blev grundlagt i 1966, og Vemag har dermed leveret verdensførende produkter til den nordiske fødevareindustri i mere end 50 år.

Portioneringsmaskinen er Nemcos grand-old man - flagskibet for vores produktudvalg.

Fødevareproduktion med Vemag portionering
Produktion af pølser, hakkekød, suppe, brød, mejeriprodukter og meget mere, kræver blid og præcis håndtering af produktet, for at give det bedste slutresultat og højeste udbytte.

En portioneringsmaskine fra Nemco er adaptiv og alsidig, og kan imødekomme alle produktionens håndteringskrav. Årtiers test og kontrol har resulteret i kvalitet - second-to-none.

Vakuumhåndtering af fødevarer er essentiel for høj fødevarekvalitet og en rentabel produktion. Nemco har langvarige samarbejder overalt i nordisk fødevareproduktion, med portioneringsmaskiner leveret og serviceret igennem årtier. Vi kender alle detaljer af maskinen, og hjælper jer altid med at holde produktionen så effektiv som muligt. Uagtet om portioneringsmaskinen bruges til bageri, kød, konfekt, slik, sovs eller supper, kommer vi slidtage og nedsat effektivitet i forkøbet.

Nemco tilbyder gode serviceaftaler, der giver dig sikkerhed for maksimal ydeevne hver dag.

Portioneringsmaskine til alle behov
Nemco har leveret og installeret maskiner til fødevareindustrien i et halvt århundrede, og vi kan imødekomme ethvert behov for vakuummaskiner til kød, fjerkræ, fisk, grønsager, dej, brød, ost eller petfood.

Vi leverer portioneringsmaskiner til de største danske fødevareproducenter og til den lille slagter på hjørnet.

Vores brede sortiment har gjort vores portioneringsmaskine til markedsførende i Norden. Vi har kapacitet til grundig installation og service af maskinen, så den altid performer til absolut topkarakter. Vores teknikere oplæres løbende hos Vemag – som er en af vores absolut bærende samarbejdspartnere i Nemco.

Kontakt os

Tak for din besked - vi vender retur hurtigst muligt.