host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Portionsskærer

Nemco leverer, installerer og servicerer et bredt udvalg af portioneringsmaskiner fra fødevareindustriens førende producenter. Igennem årtier har vi i Nemco samarbejdet med vores producenter, så vi i dag kan tilbyde maskiner til portionering i absolut verdensklasse. Vores maskiner er af højeste kvalitet, udviklet og produceret i Tyskland og Danmark.
Nemco har leveret maskiner til præcis portionering til den danske fødevareindustri igennem adskillige årtier. Præcis vægtangivelse i hver portion er et must, og vores maskiner leverer en præcis portion eller dosering hver gang.

Præcis og hurtig portionering
Vi har et langt samarbejde med den tyske topproducent Vemag Maschinenbau, som udvikler industrimaskiner til portionering uden udsving i portionerne.
En portioneringsmaskine leveret af Nemco giver dig en alsidig og innovativ, integreret tilbygning til en Vemag vakuumfylder. Maskinerne er adaptive og omstillingsparate, og i stand til at imødekomme enhver fødevares unikke produktionsbehov. Nemcos portionsmaskiner er testet og prøvet i behandling af bl.a. kød, fjerkræ, pølseproduktion i naturtarm eller kunsttarm, brød og dej, ost og fisk.

Revolutionerne Portion Cutter
Nemco har fra 2020 indgået samarbejde med den danske virksomhed Borncut. Fra Bornholm producerer de portions cutter og slicer i absolut topkvalitet. En slicer til portioner fra Borncut er udviklet med let og overskuelig betjening, som både imødeser behovet for en operatør og fra det tekniske personale. Simpel opbygning i få dele, giver let betjening og servicering og maskinen er yderst rengøringsvenligt. Nemco kan levere og installere en nyudviklet og revolutionerne portion cutter, let anvendelig og som overgår markedsniveauet på præcision, produktionshastighed, udbytte og snit.

Portionsskære
Nemco tilbyder unikke løsninger inden for skiveskæring af større og mindre produkter. Derudover har vi et stort udvalg af en række løsninger inden for vejning af portioner i en enkel proces eller i flow, formningsmaskiner, doseringsmaskiner med færdigretter og sorteringsmaskiner. Med Nemcos portion løsninger får du den nyeste teknologi på markedet, der optimerer din produktionseffektivitet og på basis af grundig dialog finder vi den løsning, der passer bedst til din virksomhed.


Kontakt Nemco

Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og høre mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov.

Kontakt os

Tak for din besked - du hører fra os hurtigst muligt.