host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Multiformer

Nemco kan tilbyde en række forskellige maskiner til formning af fødevare efter unikke ønsker. En højkvalitets multiformer er essentiel, hvis du skal udvikle portioner i unikke former og størrelser til storproduktion i fødevareindustrien.

Producer enestående fødevare
Vores form maskiner er perfekte til helt unikke fødevare, og bruges på landets førende produktionsvirksomheder.
Produktet kan formes helt efter ønske, og maskinerne bruges bl.a. til formning af burgere, nuggets, ost, frikadeller, brød, schnitzel, fiskepinde, falafel og meget mere.
At forme fødevare til storproduktion er aldrig en let opgave, da hver enkel type fødevare har unikke egenskaber og reagerer forskelligt på de enkelte processer. Derfor kræver en hver produktionslinje en omhyggelig opbygget proces, som imødekommer det enkelte produkts sarthed. Vores multiformer imødekommer netop disse behov, så du nemt og sikkert kan forme produktet efter dine behov og ønsker.

Multiformer med unikke egenskaber
Nemco samarbejder med Alco, DJM og Vemag, som alle udvikler og producerer multiformer med helt unikke egenskaber. Vi har igennem mange år leveret og installeret formningsmaskiner til industrien, og vores kendskab er omfattende. Vores multiformer til fødevareindustrien er innovative og brugervenlige og udviklet til let og simpel betjening. Derudover, så er alle vores formningsmaskiner lette at rengøre og servicere.
En multiformer leveret og installeret af Nemco er altid udvalgt til at imødekomme dine behov og produktkrav. Man kan bruge en række forskellige processer til at forme sine fødevare afhængigt af det enkelte produkt. Vi har multiformerer som bl.a. anvender vakuum, støbeplade og vægt portionering til at forme efter.

Kontakt Nemco
Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og høre mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov du for til en multiformer.

Kontakt os

Tak fordi du tager kontakt til os - du hører fra os hurtigst muligt.