host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Formningsmaskiner fra Vemag, alco og DJM

Nemco tilbyder en række forskellige maskiner til formning af fødevarer efter unikke ønsker. En højkvalitets formningsmaskine er essentiel, hvis du skal udvikle portioner i unikke former og størrelser til storproduktion i fødevareindustrien.

Producerer enestående fødevarer
Vores formningsmaskiner er perfekte til helt unikke fødevarer, og bruges i førende produktionsvirksomheder i hele Norden.

Produktet kan formes helt efter ønske, og maskinerne bruges bl.a. til formning af burgere, nuggets, ost, frikadeller, brød, schnitzel, fiskepinde, falafel og meget mere.

At forme fødevarer til storproduktion er aldrig en let opgave, da hver enkel type fødevare har unikke egenskaber og reagerer forskelligt på de enkelte processer. Derfor kræver enhver produktionslinje en omhyggelig opbygget proces, der imødekommer det enkelte produkts sarthed. Vores bøfformer imødekommer netop disse behov, så du nemt og sikkert kan forme produktet efter dine behov og ønsker.

Formningsmaskiner med unikke egenskaber
Nemco samarbejder med alco, DJM og Vemag, der alle udvikler og producerer formningsmaskiner med unikke egenskaber. Vi har igennem mange år leveret og installeret formningsmaskiner til industrien, og vores kendskab er omfattende. Vores formningsmaskiner til fødevareindustrien er innovative og brugervenlige og udviklet til let og simpel betjening. Alle vores formmaskiner er lette at rengøre og servicere.

En formningsmaskine leveret og installeret af Nemco er altid udvalgt til at imødekomme dine behov og produktkrav. Man kan bruge en række forskellige processer til at forme sine fødevarer afhængigt af det enkelte produkt. Vi har portioneringsanlæg der bl.a. anvender vakuum, formplade og vægtportionering til at forme efter.

Kontakt Nemco
Tag kontakt til Nemco allerede i dag og hør mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov til formningsmaskiner.

Kontakt os

Tak fordi du tager kontakt til os - du hører fra os hurtigst muligt.