host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Grillspydmaskine fra MiVEG, Tyskland

Nemco er eneforhandler af MiVEG, verdensførende tysk producent af maskiner til fødevarer på spyd. MiVEG udvikler og producerer automatiske, semi-automatiske og manuelle grillspydmaskiner, og kan imødekomme ethvert krav. De har revolutioneret mulighederne for grillspyd og har udviklet innovative, hurtige og brugervenlige grillspydsystemer.

Topkvalitet og håndlavet look
MiVEG’s største fokus er præcision, udbytte og udseende. Det er tysk kvalitet fra start til slut. Hvert spyd der er lavet på en MiVEG grillspydmaskine ser håndlavet ud, uden udsving på kvalitet eller produktionstid. Med en grillspydmaskine leveret og installeret fra Nemco, kan du imødekomme selv de strengeste produktkrav, og altid levere et ensartet produkt med et gennemført håndlavet udseende.

Bredt udvalg af grillspydmaskiner
MiVEG opererer inden for både fuldautomatiske maskiner samt semi-automatiske og manuelle systemer. Uafhængigt af hvad dine behov er, kan Nemco levere en spydmaskine som imødekommer netop dine krav til udbytte og produktionstid. Fra storindustri til catering på restaurant-niveau, har vi en maskine til dine behov.

Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og hør mere om grillspydmaskiner og vores relaterede løsninger.

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender retur hurtigst muligt - hav en god dag