host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Doseringsmaskine

Nemco leverer, installerer og servicerer et bredt udvalg af doseringsmaskiner fra fødevareindustriens førende producenter. Igennem årtier har vi i Nemco samarbejdet med vores producenter, så vi i dag kan tilbyde maskiner til dosering i absolut verdensklasse. Vores maskiner er af højeste kvalitet, udviklet og produceret i Tyskland og Danmark.
Nemco har leveret maskiner til præcise doseringer til den danske fødevareindustri igennem adskillige årtier. Præcis vægtangivelse i hver portion er et must, og vores maskiner leverer en præcis dosering hver gang.

Alsidig dosering af flydende og tørre fødevare
Præcis dosering er altafgørende for rentabel fødevareproduktion. Nemco arbejder utrætteligt for at præcisere fødevareproduktion, mindske tab og øge fortjenesten. Derfor forhandler Nemco udelukkende produkter af absolut højeste kvalitet. Vores doseringsmaskiner er nøjagtige i afvejning og doserer samtidige hurtigt og præcist.
Nemco er eneforhandler af maskiner fra Leonhardt. Doseringsmaskinerne er af den højeste kvalitet, robuste og pålidelige, og håndterer og doserer både flydende fødevare og tørre fødevare. Doseringens vægtpræcision er konsistent igennem hele produktionstiden, og maskinerne kræver minimal eftersyn og service.
Vores maskiner imødekommer jeres behov, om end I doserer i bakker, folie eller poser, med vakuum, flowpack eller traysealing. Alle doseringsbehov kan imødekommes i samarbejde med Nemco, og vi står klar til løse problemerne sammen.

Kontakt Nemco
Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og høre mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov.

Kontakt os

Tak for din besked. Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt - hav en god dag