host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Leonhardt doseringsmaskine

Nemco leverer, installerer og servicerer et bredt udvalg af doseringsmaskiner fra fødevareindustriens førende producenter.

Alsidig dosering af flydende og tørre fødevare
Præcis dosering er altafgørende for rentabel fødevareproduktion. Nemco arbejder utrætteligt for at optimere fødevareproduktion, mindske tab og øge fortjenesten. Derfor forhandler Nemco udelukkende produkter af absolut højeste kvalitet. Vores doseringsmaskiner er nøjagtige i afvejning og doserer samtidige hurtigt og præcist.

Nemco er eneforhandler af maskiner fra Leonhardt. Doseringsmaskinerne er af den højeste kvalitet, robuste og pålidelige, og håndterer og doserer både flydende og tørre fødevarer. Doseringens vægtpræcision er konsistent igennem hele produktionstiden, og maskinerne kræver minimal eftersyn og service.

Vores maskiner imødekommer jeres behov, hvad enten I doserer i bakker, folie eller poser, med vakuum, flowpack eller traysealing. Alle doseringsbehov kan imødekommes i samarbejde med Nemco, og vi står klar til løse alle udfordringer sammen.

Kontakt Nemco
Tag kontakt til Nemco allerede i dag, og hør mere om hvordan vi sammen kan finde en løsning, som imødekommer netop dine behov.

Kontakt os

Tak for din besked. Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt - hav en god dag