host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Vakuumpakker industri

Nemco er eneforhandler af vakuumpakker fra CVP og Supervac. Uanset om du skal vakuumpakke fødevare enkeltvis eller pr palle, kan Nemco levere og installere en industriel vakuummaskine i verdensklasse. Sikker og stabil vakuumpakning giver høj produktsikkerhed, færre reklamationer og øger indtjeningen. En industri vakuumpakker fra Nemco er vigtig for enhver fødevareproducents daglige resultater.

Alsidig vakuummaskiner fra Supervac
Nemco har i mange år samarbejdet med Supervac, der råder over et bredt produktkatalog med bl.a. vakuummaskiner, kammer vakuumpakker og båndkammermaskiner til laminatfolie og krympeposer.
En vakuumpakker fra Supervac er let at betjene, rengøringsvenlig og simpelt opbygget, så du skal bruge minimal tid på oplæring og indkøring. På den måde kan du koncentrere dig om hvad der er vigtigt, nemlig at få dine produkter effektiv og hurtigt vakuumpakket.

Få hele paller vakuumpakket
Hos Nemco har vi et langvarigt samarbejde med CVP, der er en sand pioner inden for vakuummaskiner til industrien. CVP er specialister i at vakuumpakke jumboposer med op mod et ton fødevare i af gangen. En vakuummaskine fra CVP er rå kraft, som giver sikkert pakkede produkter hver gang.

Hos Nemco samarbejder vi udelukkende med producenter med maskiner af højeste kvalitet, og vi går derfor ikke på kompromis, når vi tilbyder industri vakuumpakker til fødevareindustrien.

Kontakt Nemco
Tag kontakt til Nemco i dag, og hør mere om vores brede udvalg af løsninger inden for industri vakuumpakker.

 

Kontakt os

Tak for din besked. Vi kommer retur hurtigst muligt.

Hav en god dag.