host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Flowpakker

Nemco har et historisk langt kendskab til flowpakkere, og vi har forhandlet vertikale- og horisontale flowpakker i årtier. Nemco har indgået et nyt samarbejde med den italienske topproducent af pakkemaskiner til flowpak PFM. En pakkemaskine fra PFM er driftsstærk og brugervenlig, og er blevet taget rigtig godt imod hos de skandinaviske fødevareproducenter.

Horisontal flowpakning

En horisontal flowpakkemaskine fra PFM har på rekord tid, taget en central rolle i Nemcos løsningsliste. Pakkemaskiner fra PFM er udviklet til fleksibel pakning, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten og produktionstid. Nemco kan tilbyde dig et bredt udvalg af horisontale pakkemaskiner i alle størrelser, så vi altid kan imødekomme dine forventninger. En horisontal pakkemaskine er et oplagt valg til pakning af portioner, poser, foliewrap og meget mere.

En innovative horisontal flowpakker kan med garanti imødekomme dine forventninger, og i samarbejde med Nemco kan du få opfyldt dine krav til dit slutprodukt.

 

Vertikal pakning af fødevare

Nemco kan tilbyde en lang række løsninger inden for vertikal pakning af fødevare. Uhørt præcis afvejning og hurtig, smuk og solid pakning, minimerer omkostningerne for enhver fødevareproducent. 

Specielt populær til posepakning og lignende applikationer, har vertikal pakning været et oplagt valg for producenter med unikke krav til deres pakkeproces. Nemco har udarbejdet et utal af løsninger inden for vertikal pakning, og vi har leveret pakkemaskiner til den skandinaviske fødevareindustri i årtier. Igennem tæt samarbejde med kunden, sammensætter vi en løsning, som tager udgangspunkt i den konkrete situation.

 

Kontakt Nemco i dag, og hør mere om hvordan du kan optimere din pakkeproces med en flowpakker.

Kontakt os

Tak for din besked. Vi kommer retur hurtigst muligt.

Hav en god dag.