host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Seydelmann og Nemco indgår strategisk samarbejde i Danmark

I de seneste år har Nemco haft fokus på udvikling indenfor planteprotein, konfektion- og bagersegmentet, derfor er det nye partnerskab med Seydelmann en vigtig tilføjelse til hurtighakker-sortimentet.

22.01.21:

- Vi er utrolig glade for dette nye samarbejde mellem Seydelmann og Nemco. Vi ser Seydelmann som en utroligt kompetent og kvalitetsbevidst virksomhed – og med et spændende fokus, som passer utroligt godt med vores egen strategi, siger Nemcos direktør Lars Olsgaard.

I mere end 175 år har tyske Seydelmann været i front med udvikling, produktion og distribution af banebrydende løsninger til fødevareindustrien. Seydelmann er verdenskendt for deres høje kvalitet af deres maskiner, som ligeledes produceres i Tyskland.

- Det er vigtigt for os at kunne servicere vores kunder fra første dag. Vores sælgere og teknikere har derfor gennemført et omfattende Seydelmann-træningsprogram. Også vores 24/7 support er klar med manualer og vejledninger – som naturligvis bliver udvidet og vedligeholdt fremadrettet.

Læs mere om Seydelmann HER