host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

SERVICETEKNIKERE TIL DANMARK OG NORDEN

Vil du være en del af Nordens stærkeste serviceteam, der består af specialuddannede teknikere indenfor fødevareindustrien, så har vi jobbet til dig!

13. APRIL 2021

Vi oplever stor vækst og søger derfor to rejsende serviceteknikere til vores serviceafdeling, der udfører troubleshooting, installation og service hos kunder i levnedsmiddelindustrien. Opgaverne ligger primært i Danmark, men du skal med jævne mellemrum påregne at hjælpe kollegaer i Sverige og Finland.

Du kan se frem til at blive en del af et stærkt team i Nemco Machinery, hvor tempoet og humøret er højt. Her får du engagerede og kompetente kolleger, der sammen skaber synlige resultater og service i særklasse indenfor et meget bredt program af proces- og pakkemaskiner til både små og store producenter indenfor slagtning, forarbejdning af kød, bageri, fisk, mejeri, konfekture, frugt og grønt – samt nonfood og medicinal forpakning.

Vi sørger for at du får en grundig oplæring og uddannelse, hvor du lærer området og maskinerne at kende. Uddannelsen foregår blandt andet hos vores producenter i udlandet, heraf størstedelen i Tyskland. Uddannelsen kombineres med praktisk indsats hos kunderne sammen med vores teknikere, inden du slippes ”løs”.

DIG OG DIN BAGGRUND
Du brænder for dit håndværk, har en udpræget lyst til et liv som rejsende servicetekniker og accepterer 70-90 rejsedage om året. Du skal være indstillet på at der forekommer weekendarbejde.

• Du har en el-teknisk uddannelse som elektriker, automatikmekaniker eller tilsvarende.
• Du har kendskab til el, pneumatik og hydraulik.
• Du har lyst til mekanisk arbejde.
• Du taler og skriver engelsk og gerne tysk.
• Du har et godt kendskab til PC (brugerniveau).
• Du skal fremvise en straffeattest, have gyldigt kørekort til bil og gerne truckcertifikat.
• Du er robust, selvkørende og har gode samarbejdsevner.

Du bliver tilknyttet vores servicecenter i Viby J. Størstedelen af vores opgaver ligger i Jylland, men der vil også være dage, hvor der er brug for din ekspertise i andre dele af landet/Norden.

VI TILBYDER
Som vores nye kollega får du et spændende og varieret job med frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø præget af engagement, og hvor nøgleordene er kvalitet, kompetence og fleksibilitet.

Vi lægger vægt på udvikling af dine faglige og personlige kompetencer - vi investerer gerne i din fremtidige udvikling og tilbyder gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold.

SÅDAN SØGER DU
Vi afholder samtaler løbende, så send CV og ansøgning hurtigst muligt og senest den 29. april 2021 til job@nemco.dk. Ansøgningen skal være på dansk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Nemco, er du velkommen til at kontakte HR Manager Peter Jonasen på 2040 5204. Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi naturligvis på den rigtige kandidat.