host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Nemco præsenterer flowpack-løsninger i verdensklasse

Nemco har overtaget salg og markedsføring af pakkemaskiner fra den italienske topkvalitetsleverandør PFM i Danmark og Sverige.

01.09.2020

Nemco kan nu præsentere flowpack-løsninger i verdensklasse over for kunder i Danmark og Sverige. Pr. 1. august 2020 har Nemco overtaget salg og markedsføring af pakkemaskiner fra PFM i de to lande.

PFM, der er et firma med hovedkvarter i Italien og afdelinger i en række lande, anses for at være verdens førende producent inden for horisontale og vertikale flowpack-løsninger. Blandt de horisontale løsninger er bl.a. topmodellen Scirocco.

Pakkemaskinerne fra PFM er topkvalitetsløsninger for fødevarevirksomheder inden for eksempelvis kød, fisk og mejeriprodukter. PFM producerer endvidere bl.a. automatiske pakkelinjer til bageri- og konfektureprodukter.

- Vi glæder os til at varetage salg og markedsføring af pakkemaskiner fra PFM, lige som vores serviceteam ser frem til at overtage service og vedligeholdelse af PFM-udstyr i Danmark og Sverige, siger Nemcos direktør Lars Olsgaard.

Se PFM's præsentationsvideo her