host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Italiensk topproducent giver nordiske forbrugere bedre kødkvalitet

Grasselli er førende leverandør af afsværingsmaskiner, afhindemaskiner og slicere til fersk kød

03.06.2019

Nordiske kødproduktionsvirksomheder kan nu via Nemco få glæde af udstyr fra den norditalienske topproducent Grasselli. Nemco, der er førende leverandør af løsninger til den nordiske fødevareindustri, har nemlig indgået en samarbejdsaftale med Grasselli. Aftalen betyder, at Nemco nu leverer, installerer og yder service på maskiner fra Grasselli i Danmark og Sverige.

Grasselli er førende producent af afsværingsmaskiner, afhindemaskiner og fersk kød slicere.

Grasselli er etableret i 1974 og har over 25 aktive patenter. Virksomheden er udviklet ud fra en tankegang om at opfylde de højeste krav om kvalitet inden for fødevarebranchen.

- Den moderne nordiske forbruger har behov for højkvalitetskød, som er tilberedt lækkert. Det behov kan Grasselli med deres afsværingsmaskiner, afhindemaskiner og fersk kød slicere være med til at imødekomme. Dette giver Grasselli en unik position i forhold til enhver kødforarbejdende virksomhed, siger Nemcos direktør Lars Olsgaard.

Nemco ser frem til at være med til at udvikle Grassellis produkter. Som altid vil udvikling og tilpasning ske i samarbejde med den enkelte kunde – til glæde for de nordiske forbrugere.

Grasselli er førende inden for bl.a. fersk kød slicere