host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Nye muligheder inden for formning af fødevarer med DJM og VEMAG

Nemco præsenterer nu nye løsninger til formning ved hjælp af portionering med fylder fra VEMAG Maschinenbau og en ny formmaskine produceret af DJM.

21.10.2020

Så er der banebrydende nyheder fra Nemco til fødevarevirksomheder, der producerer burgere, kødboller, fish fingers og tilsvarende. Nemco præsenterer nu nye muligheder for formning ved hjælp af portionering med fylder fra VEMAG Maschinenbau og en ny formmaskine produceret af DJM.

Formmaskinen er til kød, fisk, kylling og vegetarprodukter. DJM er et hollandsk firma, som henvender sig til virksomheder, der fremstiller snacks, convenience og dyrefoder. DJM er specialiseret inden for produktion af formmaskiner og indgår i VEMAG-gruppen.

DJM har med fremtidssikret teknologi udviklet maskiner og udstyr, der er lette at betjene og kan fungere sammen med andre maskiner, således at man opnår fuldautomatiske produktionslinjer, fx stege-, fryse- og posepakkelinjer.

- Det betyder, at DJM-formmaskiner og udstyr fra VEMAG Maschinenbau vil fungere godt i kombination, hvilket er en stor fordel for vores kunder, siger Nemcos CEO Lars Olsgaard.

Nemco står for salg, service og reservedele vedr. DJM-maskiner i såvel Danmark som Sverige, Finland og Estland.