holac: IFFA-nyheder baner vejen for digitalisering inden for skæreteknologi

Nye teknologiske løsninger gør det muligt for at optimere produktionsprocesser med afsæt i indløbstransportører til holac maskiner

holac Maschinenbau GmbH præsenterede banebrydende nyheder inden for skæreteknologi på IFFA 2019, den førende internationale messe for kødindustrien i Frankfurt, Tyskland. De mange besøgende på holacs stand viste begejstring for en lang række teknologiske nyheder til mere effektiv produktion, større sikkerhed og bedre skæreresultater.

Industri 4.0 tiltrak konsekvent mange mennesker hver dag på messen, hvor holac havde sin egen stand. Virksomheden viste, hvordan skæremaskiner nemt kan integreres i en digitaliseret master-computerlinje og styres centralt.

Holacs messeteam præsenterede en hel serie af teknologiske løsninger, som gør det muligt for kunder at optimere produktionsprocesser i væsentlig grad med afsæt i de helt nye indløbstransportører til holac maskiner. De er specialkonstrueret, så de kan udskiftes hurtigt og nemt under produktionen, hvilket betyder langt kortere ventetider.

Alle kabler i de nye indløbstransportører er indbygget i selve rammen, og det betyder betragteligt overlegen hygiejne og sikkerhed. Transportørerne er udstyret med Mono PUR bånd, som fås i flere modeller. To-delte medbringere gør kalibreringen væsentligt nemmere end med medbringere i fuld længde, og det er ideelt til behandling af fersk kød. De nye indløbstransportører fås til alle modelstørrelser.

holacs kunder får væsentligt bedre skæreresultater med den nye generation af skæreblade. Hver individuel vinge af det nye firevingede blad kan justeres mekanisk til den perfekte afstand mellem bladene.

holac havde meget at fortælle om sine nyheder til Industri 4.0. De besøgende på messestanden fik mulighed for selv at se, hvordan hele produktionen styres fra et enkelt centralt sted. holac skæremaskiner kan nemt integreres i digitaliserede master-computerlinjer ved hjælp af OP UA systemet, som gør det meget lettere at styre, analysere og planlægge produktionsprocesser.

”Mange fødevareproducenter har netop begyndt deres rejse mod Industri 4.0”, siger Achim Holz, administrerende direktør i holac. ”Det er vores mål at være en innovativ og pålidelig partner, som altid står ved deres side. Vi er glade for at have fået så megen positiv feedback på vores ideer på IFFA”.