Bettchers Quantum Skinner™ giver energibesparelser og højere ydelse

Bettchers nye Quantum Skinner, som blev introduceret på IFFA 2019, er udviklet til fjernelse af fedt og hinder fra svinekød, fjerkræ og fisk, og den er ideel til trimning af hinder på skinker

På IFFA 2019 introducerede Bettcher et helt nyt eldrevet værktøj, nemlig Quantum Skinner™, der repræsenterer en væsentlig energibesparelse. Det er et supplement til selskabets serie af værdidrevne, rentable løsninger til kødforarbejdningsindustrien.

En hurtigere og mere arbejdsbesparende forarbejdnings-proces

Den nye Quantum Skinner™, der er udviklet til fjernelse af fedt og hinder fra svinekød, fjerkræ og fisk, er ideel til trimning af hinder på skinker. Den fjerner nemt og hurtigt hårrødder og hudlapper. Skærets justerbare dybde giver fleksibilitet og leverer en kontrolleret og ren arbejdsproces, der modvirker knivudhulinger.

El-drevet innovation

I kraft af Quantums® højhastighedsmotor og transmission leverer den nye hindeaftager ikke blot højere ydelse i relation til hindeaftagning, da der samtidig sikres en mere støjsvag arbejdsproces. Sammenlignet med trykluftdrevne hindeaftagere yder Quantum Skinner™ betragtelige energibesparelser. Det eldrevne værktøj kan betyde en energibesparelse på helt op til 90 %, hvilket giver en væsentlig besparelse for kødforarbejdningsindustrien.

Let at håndtere

Quantum Skinner™ vejer lige godt 1 kg, hvilket gør den lettere og dermed nemmere at håndtere til sammenligning med øvrige afhindemaskiner på markedet. Betjeningen vil således være mindre belastende for forarbejdningslinjens mandskab, hvilket igen er ensbetydende med øget produktivitet og forbedrede produktafkast.

Samtidig med at sætte nye standarder for energieffektiviteten betyder Bettchers nye Quantum Skinner™ også forbedret ydelse.