host: www.nemco.dk
Hvad leder du efter?

Forretning handler om mennesker

Vi sikrer vores kunder optimale løsninger, herunder maskiner, teknisk udstyr og emballage kombineret med service i særklasse.

Konkurrenceevne
Vores fokus er kundernes konkurrenceevne – og forbrugerens behov og præferencer. Vores mål er kundernes fulde tilfredshed.

Den perfekte proces
Vores passion er at skabe perfekte processer. Vi kombinerer kvalitet med fleksibilitet og innovation for at levere det bedste – via høj kvalitet i alle dele af produktet og hver en del af processen.

Vores løsninger er baseret på et halvt århundredes erfaring, de nyeste og mest avancerede teknologier samt et tæt samarbejde med vores partnere og kunder.

4W9A2004
Skærmbillede 2019 04 10 Kl. 15.15.36

Lars Olsgaard, CEO

Nemco i dag

Nemco er i dag en mellemstor virksomhed, der har udviklet sig fra at være et lille privat firma ved grundlæggelsen i 1966. Nemco er førende nordisk leverandør af løsninger til fødevareindustrien – omfattende maskiner, teknisk udstyr og emballage.

Nemco forhandler kvalitetsprodukter fra de førende producenter og leverer de bedste, mest effektive og driftssikre maskiner. Nemco lægger vægt på, at løsningerne desuden er bæredygtige og miljøvenlige.

Nemco er kendetegnet ved en positiv ånd, der blev skabt af grundlæggeren Niels Yde, som evnede at få alle i firmaet til at føle sig som en stor familie og løfte i flok.

Nemco har altid sat kunden i centrum. Nemco bestræber sig på at opfylde kundens behov ved at minimere produktionsomkostninger og forbedre arbejdsforholdene for kundens personale.

Nære relationer til kunder og leverandører har altid kendetegnet Nemco. Forretning handler om mennesker.

Job i Nemco

Kun det bedste er godt nok til Nemcos kunder. Derfor har vi også de bedste medarbejdere.

Det er inspirerende at arbejde i Nemco, bl.a. fordi vi arbejder internationalt inden for fødevarebranchen. Derfor er vores hverdag utrolig dynamisk og kendetegnet ved et højt tempo.

Nemco står for værdier som "kun det bedste" og ordholdenhed. Det kendetegner vores produkter og vores medarbejdere.

Som privatejet firma har vi en hurtig og enkel beslutningsproces med fokus på ydelsen.

En enkel struktur, hvor alle bidrager, giver et effektivt og konkurrencedygtigt miljø. Derfor fremmer vi en kultur af stærke og kompetente kollegaer med store sociale kompetencer og høj arbejdsglæde.

Nemco-medarbejderen har et godt overblik over den daglige forretning og det gode købmandskab samt en sikker forståelse for de regler, der gælder i de aftaler, som indgås med vores kunder og partnere.

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger, der behandles fortroligt. Ansøgninger, CV og referencer sendes til nemco@nemco.dk

Quote

Teknikerne er en stor del af samarbejdet med Nemco. Vi kan få fat på teknikerne direkte, og de kan lynhurtigt i telefonen tage stilling til, om det er et problem, man selv kan løse på virksomheden, eller om der er behov for et teknikerbesøg. Når man handler med Nemco, løber de ikke fra deres ansvar, uanset hvor gammel en maskine er

Jacob Vollstedt

Direktør, Slagter Vollstedt, Haderslev

Quote

En af de vigtige grunde til, at Danish Crown i Holsted handler med Nemco er, at Nemco forhandler kvalitetsprodukter. Det er topkvalitet, Audi og Mercedes inden for fødevareproduktion. Nemco lever af at understøtte produktionsprocesser, og de gør det godt

Finn Klostermann

Direktør, Danish Crown, Holsted

Previous
Next